7.3.2015

foto Petr Bravenec

Petr Bravenec
Twitter: @BravenecPetr
+420 777 566 384
petr.bravenec@hobrasoft.cz

I když těžiště naší práce spočívá někde jinde, občas vyrobíme i nějaké webové stránky. Náš zatím poslední výtvor byl pro firmu Endaxi s.r.o. z Havířova:

Endaxi s.r.o. – prodej a servis výpočetní techniky Havířov

Cíl: jednoduše, rychle a levně

Stránky patří do kategorie takzvaných "internetových vizitek" – jednoduchých stránek s představením společnosti, referencemi, s kontakty a s dalšími zákonem předepsanými náležitostmi. Při tvorbě takových stránek klademe důraz na cenu, jednoduchost a rychlost vytvoření stránek.

Aby se dala cena stránek udržet při zemi, používáme co nejvíce hotová řešení, v tomto případě hotovou šablonu a bootstrap.

Celé je to poskládané tak, aby byly všechny údaje na jedné rozsáhlejší stránce. Aby se dalo na stránce rychle zorientovat a najít potřebné informace, je v záhlaví stránky jednoduché menu. Při kliknutí na některou z položek v menu stránky efektně odrolují na příslušnou část. I přes svou jednoduchost tak stránky působí velmi profesionálním dojmem.

Přizpůsobené pro mobil i pro velkou obrazovku

Stránky pamatují i na mobilní zařízení. Při prohlížení na mobilním telefonu se rozložení stránek automaticky přizpůsobí menšímu displeji, takže čitelnost zůstane výborná jak na velkém monitoru stolního počítače, tak na pidiobrazovce mobilního telefonu. To je možné právě díky použité technologii bootstrap.

Pro nová Windows 8.1 a jejich Metro jsme připravili i ikony na plochu s logem firmy.

Pro firmu Endaxi s.r.o. jsme založili i účet na Google Analytics - vedení firmy má díky tomu k dispozici i informace o návštěvnosti své webové prezentace.

Hobrasoft s.r.o. | Kontakt