2.6.2014

foto Petr Bravenec

Petr Bravenec
Twitter: @BravenecPetr
+420 777 566 384
petr.bravenec@hobrasoft.cz

Naše aplikace jsou od začátku vyvíjené tak, aby je bylo možné snadno přeložit do jiného jazyka. Pokud si u nás objednáte vývoj desktopové aplikace, bude základ aplikace vytvořený v angličtině a čeština bude pouze přibalená jako jeden z mnoha možných překladů. To ovšem na svých českých Windows nepoznáte - taková aplikace se s vámi bude bavit vždy česky. Aplikace Deko the CRM je tvořená úplně stejně - momentálně existuje verze anglická, česká a slovenská.

Jazyk se rozeznává automaticky podle nastavení ve Windows. To může být problém, pokud používáte Windows třeba v ruštině a chtěli byste Deko raději s českými překlady než s anglickými (když už není Deko rusky). Jak na to?

Deko the CRM rozeznává parametry na povelové řádce. Pro změnu jazyka můžete použít parametr --lang nebo --language a kód jazyka, například takto:

    deko --lang cs_CZ

Při instalaci se na vaší ploše vytvoří ikona s aplikací Deko. Pravým tlačíkem myši klikněte na ikonu a v kontextovém menu klikněte na řádek Vlastnosti. V okně s nastavením pak doplňte na kartě Zástupce řádek Cíl o volbu jazyka:

    "C:\Program Files (x86)\Deko\deko.exe" --lang cs_CZ

Momentálně jsou k dispozici tři různé jazyky:

  • en - Angličtina
  • cs_CZ - Čeština
  • sk - Slovenština
Hobrasoft s.r.o. | Kontakt