2.7.2014

foto Petr Bravenec

Petr Bravenec
Twitter: @BravenecPetr
+420 777 566 384
petr.bravenec@hobrasoft.cz

Nechcete, aby vám některé video uniklo? Zaregistrujte se! Upozorníme vás na každé video mailem, navíc dostanete zdarma aktivační klíč se zvýšeným počtem záznamů v aplikaci Deko the CRM.

Aplikace Deko the CRM umí odesílat hromadnou poštu. To můžete využít třeba pro rozesílání pravidelných informací o novém zboží ve vašem obchodě.

Řekněme, že vaše firma prodává jednak fajfky, ale i plyšové hračky. Vytvořte si tedy projekt Fajfky - hromadná pošta a Plyšáci - hromadná pošta.

Obě cílové skupiny jsou velmi odlišné, musejí mít proto i odlišné nabídky a různý bude i seznam zákazníků - nechcete přece dětem posílat informace o kuřáckých potřebách. Do obou skupin zkopírujte příslušné kontakty.

Poštu, kterou chcete odeslat svým zákazníkům, vytvořte jako obyčejnou poznámku a uložte si ji do patřičného projektu. Pro vytvoření můžete použít i volbu vytvořit novou hromadnou zprávu.

Na jednom místě nyní máte uložené kontakty i poštovní zprávu. Poštovní zprávy nemusíte mazat, máte díky tomu přehled, kdy, komu a co jste rozesílali.

V kontextovém menu pak zvolte akci Poslat jako hromadnou zprávu. Ve formuláři zkontrolujte svoji adresu, poštovní zprávu a příjemce této zpravy. U pravidelně rozesílané pošty by měla být zaškrtnutá volba Přiložit link pro odhlášení, jejíž pomocí vám mohou dát adresáti vědět, že od vás tuto poštu nechtějí dostávat. Kliknutím na obálku poštu odešlete.

Podívejme se, co dorazilo do poštovní schránky zákazníka:
"Dorazil nám na sklad nový plyšový medvěd!"

Příjemci zprávy musí být šťastní.

Pokud štastní nejsou, mají zde volbu Ukončit odebírání zpráv. Kliknutím na odkaz se vytvoří nová pošta, kterou stačí odeslat.

Do vaší poštovní schránky potom dorazí trochu kryptická zpráva, kterou stačí otevřít a v kontextovém menu zpávy zvolit akci odhlásit z hromadné pošty. V projektu hromadné pošty se tento kontakt smaže a doplní se informace o odhlášení.

Hobrasoft s.r.o. | Kontakt